iPhone XS Max trece prin teste de ardere, îndoire şi zgâriere; Iată cum s-a descurcat! (Video)

916 ori
<b>iPhone XS Max trece prin teste de ardere, îndoire şi zgâriere; Iată cum s-a descurcat! (Video)</b>La scurt timp de la prezentarea procesului de disecție realizat de către iFixit, astăzi descoperim și cum se descurcă smartphone-ul iPhone XS Max la testul de rezistență JerryRigEverything. În cadrul clipului său vedem rând pe rând cum cel mai

După ce am văzut o disecţie iFixit de iPhone XS şi XS Max a venit şi momentul să vedem cât de rezistent este cel mai mare dintre noile iPhone-uri. JerryRigEverything a făcut rost de un iPhone XS Max şi l-a supus la testele sale clasice. Ce a ieşit vedeţi în clipul de mai jos.

iPhone XS MAX Test Rezistenta

De la iPhone 6 Plus încoace şi Bendgate, nu au mai fost probleme cu îndoirea de terminale iOS, cel puţin nu din câte îmi amintesc eu. YouTuberul începe cu testul de rezistenţă la zgâriere cu un vârf ascuţit. iPhone XS Max rezistă până la nivelul 6 din 9, exact ca predecesorul şi ca orice smartphone de top din 2018. Camera frontală şi grila pentru difuzorul de convorbiri sunt protejate în mod excelent.

iPhone XS MAX Test Rezistenta

Rama din oţel inoxidabil este foarte rezistentă, mult mai rezistentă decât aluminiul, cel puţin la zgârieturi cu cutterul. Camera din spate este protejată cu cristal de safir, cel puţin pe hârtie, pentru că se zgârie tot la nivel 6 din 9, ca şi sticla din faţă, deci promisiunea Apple nu pare să fie respectată. Jerry a folosit şi un ceas Tissot care chiar are cristal de safir şi se zgârie mai greu.

Cât despre testul cu bricheta, flama brichetei a fost ţinută pe ecran multe secunde, un minut chiar, fără să aibă efecte dramatice asupra panoului OLED. Cât despre mult aşteptatul rest de rezistenţă, iPhone XS Max nici măcar nu se clinteşte, nici cu un milimetru, deci e foarte rezistent. Totul e să nu îi crapi panoul din spate, altfel ajungi să cheltuieşti cât un iPhone 7 pe reparaţii.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×