Xiaomi Pocophone F1 nu e doar ieftin şi performant; Iată cum stă la testul de îndoire, ardere, zgâriere (Video)

2.762 ori
<b>Xiaomi Pocophone F1 nu e doar ieftin şi performant; Iată cum stă la testul de îndoire, ardere, zgâriere (Video)</b>Unul dintre cele mai cerute telefoane la testul de rezistență pe pagina de YouTube al lui JerryRigEverything a fost și Xiaomi Pocophone F1, device care astăzi primește în sfârșit mult-așteptata tortură. Vedem astfel cum se descurcă handsetul

Xiaomi Pocophone F1 a fost foarte lăudat în ultima vreme pentru performanța oferită la un preţ excelent, mai ales în India, unde costă doar 300 de dolari. Ştiu că lumea are ceva obiecţii legate de faptul că telefonul nu poate reda filmele de pe Netflix în HD, dar azi ne ocupăm de alt aspect: rezistenţa. Iar JerryRigEverything e gata să încerce să îndoaie terminalul.

Xiaomi Pocophone F1

Vă reamintesc că acest smartphone cu procesor Snapdragon 845 are un spate acoperit cu plastic, ceea din start l-ar cam predispune la fragilitate. YouTuberul l-a supus totuşi întâi la testul de zgâriere a ecranului, cu clasicele cuttere şi vârfuri ascuţite. Ecranul rezistă la zgârieturi pana la nivelul 6 din 9, deci are protecţia clasică Gorilla Glass 5. Nici un sacrificiu aici.

Xiaomi Pocophone F1

O veste bună e ca şi difuzorul de convorbiri este acoperit cu metal, deci nici el nu se va zgâria prea uşor. Cutterul testerului a dezvăluit şi că părţile laterale ale telefonului sunt fabricate din plastic, nu metal, în ciuda aparenţei. Cât despre testul cu bricheta, ecranul de 6.2 inch IPS LCD rezistă 10 secunde la flacără, până ce pixelii se înnegresc. Îşi revin totuşi destul de repede.

Momentul adevărului are loc spre final, când începe testul de îndoire. Culmea e ca Xiaomi Pocophone F1 se îndoaie puţin, dar nu se rupe, nu crapă şi nu are vreo problemă cu integritatea structurală. Şi-a depăşit condiţia cu mult şi e muuult mai rezistent decât un Oppo Find X şi multe telefoane Xiaomi din trecut. Jerry i-a dat un thumbs up şi acest Pocophone continuă să surprindă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×