Kindle Fire - cerere mare și În primul trimestru din 2012

829 ori
<b>Kindle Fire - cerere mare și În primul trimestru din 2012</b>Amazon se pare că a găsit rețeta în ce privește o tabletă care să aibă succes în piață și să nu fie iPad. Dacă nu mă înșel, este și cea mai vândută tabletă Android și pe locul II world wide după iPad, un model iconic pentru această...

Amazon se pare că a găsit rețeta în ce privește o tabletă care să aibă succes în piață și să nu fie iPad. Dacă nu mă înșel, este și cea mai vândută tabletă Android și pe locul II world wide după iPad, un model iconic pentru această nișa.

Succesul s-a datorat prețului redus, hardware-ului decent și serviciilor adiacente. în Q4 2011 a permis Amazon să-și asigure 14% din piața tabletelor la nivel mondial, o valoare impresionantă pentru un nou venit. Valoarea de 14% a fost avansată de către iHS Supply.

Kindle Fire este și cel mai vândut device electronic de pe Amazon.com, pentru a 16 săptămână consecutivă. Nu prea înțeleg de ce, dar Kindle Fire este pusă și în rândul eBook readerelor, deși vorbim de un display color și un sistem de operare Android care permite instalarea de aplicații, vizionarea de filme, emisiuni tv, etc.

Legat de piața eReader-lor potrivit DigiTimes Research:

  • 22.82 milioane unități comercializate în 2011 și peste 60 de milioane în 2015;
  • 9 milioane unități comercializate în Q4 2011;
  • estimare de doar 2 milioane în Q1 2012 - declin de 78%.
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×