BlackBerry PlayBook Mini Keyboard din 23 Martie (zvon)

1.232 ori
<b>BlackBerry PlayBook Mini Keyboard din 23 Martie (zvon)</b>Se apropie un an de zile de la lansarea lui BlackBerry PlayBook. Tableta RIM nu a înregistrat vânzările pe care le așteptau, deși ca hardware pare a fi destul de ok chiar și în 2012. Sistemul de operare nu-i rău ca și interfață, fiind bazat pe...

Se apropie un an de zile de la lansarea lui BlackBerry PlayBook. Tableta RIM nu a înregistrat vânzările pe care le așteptau, deși ca hardware pare a fi destul de ok chiar și în 2012. Sistemul de operare nu-i rău ca și interfață, fiind bazat pe swipe, dar lipsesc aplicațiile din magazinul dedicat și asta a jucat un rol important în decizia multora de a nu face pasul.

RIM vrea să calce pe urmele ASUS și aduce o tastatură suplimentară pentru tableta lor de 7 inch. Se numește BlackBerry PlayBook Mini Keyboard, iar lansarea este prognozată pentru 23 martie la prețul piperat de 120 dolari.

Tastatura încorporează și un touchpad de tip multi-touch. Un magazin din America de Nord a și dat startul la precomenzi, înainte de prezentarea oficială. Va fi interesant dacă RIM va mai aduce o nouă generație pentru PlayBook, mai ales că și-au îmbunătățit sistemul de operare ajuns la versiunea 2.0.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×