Un oficial Microsoft oferă noi indicii despre Surface Phone şi afirmă că "nu va semăna cu vreun telefon de pe piaţă"

2.468 ori
<b>Un oficial Microsoft oferă noi indicii despre Surface Phone şi afirmă că "nu va semăna cu vreun telefon de pe piaţă"</b>Weekend-ul de față ne aduce și noi vești despre terminalul numit Microsoft Surface Phone. Informațiile vin din partea unui oficial Microsoft ce afirmă faptul că acest nou dispozitiv se va diferenția complet de actualele smartphone-uri, fiind

Odată la câteva săptămâni sau luni chiar reapare zvonul despre Microsoft Surface Phone, de obicei la pachet cu declaraţiile vreunui oficial Microsoft. Azi ne luăm porţia de zvonuri de acest gen bazându-ne un citat după Ryan Gavin, general manager al segmentului Microsoft Surface.

Acesta ar fi auzit recent discuţii între mai marii Microsoft, inclusiv Panos Panay şi Satya Nadella. Se pare că se discută la nivel intern despre un "soi de smartphone", dar care "nu va semăna cu ceea ce ne gândim că înseamnă telefon în ziua de azi". Recent şi CEO-ul Microsoft, Satya Nadella a declarat că firma pe care o conduce va mai produce telefoane, dar nu aşa cum le ştim în mod tradiţional.

Dacă judecăm după brevetele recent primite de către Microsoft, am putea vedea un terminal cu ecran dual, unul cu o balama între două porţiuni de ecran şi care se desface ca o carte. Ar putea deveni din telefon, tabletă sau chiar brăţară, dacă e şi mai flexibil. Seria Surface a mers excelent în ultimii ani, laptop-urile şi tabletele pe care le produce, dar şi desktop-urile fiind apreciate de public.

Totuşi un smartphone Surface se lăsă aşteptat de ani buni şi spre deosebire de telefoanele Lumia, pentru el chiar e cerere.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×