Samsung Galaxy Note 3 ajunge pe web Într-o nouă imagine

1.426 ori
<b>Samsung Galaxy Note 3 ajunge pe web Într-o nouă imagine</b>Pot spune că Samsung Galaxy Note 3 a fost un secret destul de bine păstrat de către producătorul sau, de vreme ce nu am văzut decât imagini neclare și fotografii cu panoul sau frontal până acum. în schimb iPhone 5C și iPhone 5S au scăpat pe...

Pot spune că Samsung Galaxy Note 3 a fost un secret destul de bine păstrat de către producătorul sau, de vreme ce nu am văzut decât imagini neclare și fotografii cu panoul sau frontal până acum. în schimb iPhone 5C și iPhone 5S au scăpat pe web într-o abundența de imagini. Astăzi îl vedem din nou pe Note 3, tot în fotografii nu foarte clare.

Observați că terminalul este unul destul de lat și mă gândesc că acel pix ar putea fi un indiciu cu privire la faptul că phabletul va putea interacționa și cu alte metode de input, nu doar cu un stylus. Vă reamintesc că Note 3 va fi anunțat pe 4 septembrie la Berlin, în cadrul evenimentului Unpacked la care va asista și colegul Emil Dragotă.

Samsung Galaxy Note 3 ajunge pe web Într-o nouă imagine

Revenind la Samsung Galaxy Note 3, acesta va fi un phablet de 5.68 inch cu rezoluție Full HD și panou Super AMOLED pentru unele piețe, respectiv Full HD LCD pentru piețele în curs de dezvoltare. La interior vom avea un CPU Snapdragon 800, iar în spate o cameră de 13 MP, respectiv pentru 8 MP pentru varianta LCD. 3 GB RAM și o baterie de 3300 - 3420 mAh întregesc lista de dotări.

Acest device va rula Android 4.3 Jelly Bean si il asteptam in magazine in maxim o luna dupa lansare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×