Livrările de tablete În plin picaj din cauza presiunii notebookurilor și a telefoanelor cu ecran mare

Autor:  | Publicat în:  Tablet 931 ori
<b>Livrările de tablete În plin picaj din cauza presiunii notebookurilor și a telefoanelor cu ecran mare</b>E cunoscut faptul că iPhone 6 Plus e motivul pentru că Apple nu mai lansează un iPad Mini 3 în acest an, cele două produse canibalizandu-se dacă ar fi fost pe piața simultan. și nu o spunem noi, ci analiștii, dar această problemă e mai...

E cunoscut faptul că iPhone 6 Plus e motivul pentru că Apple nu mai lansează un iPad Mini 3 în acest an, cele două produse canibalizandu-se dacă ar fi fost pe piața simultan. și nu o spunem noi, ci analiștii, dar această problemă e mai răspândită decât ați crede.

întregul segment al tabletelor de 7 inch e afectat de vânzările ridicate de phableturi, ba chiar întreg segmentul de tablete are suferit. O revenire a notebookurilor mai adăugă presiune pe creatorii de tablete și analiștii nu au estimări pozitive pentru viitor. Livrările de tablete continua să scadă, iar declinul va continua și în 2015. Publicul se orientează tot mai des către notebookuri de 200 de dolari de la companii că HP, Acer, ASUS sau Toshiba.

Tabletele de 7 inch erau la un moment dat 70% din întregul segment de produs, dar cumva au ajuns sub 60% în ultima vreme. Chromebookurile și telefoanele cu ecran uriaș le-au afectat vânzările. NPD DisplaySearch afirma că se așteaptă ca în 2014 livrările globale de tablete să ajungă la 254 milioane de unități, cu 2% mai mult decât anul trecut și mult sub predicția de creștere de 14%.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×