Un build Android L (Lollipop) ajunge pe Samsung Galaxy S5 (Video)

1.473 ori
<b>Un build Android L (Lollipop) ajunge pe Samsung Galaxy S5 (Video)</b>După cum bine știm, în această vară, Google anunța viitoarea versiune Android intitulată L, produs software care s-ar putea numi Android Lollipop. Deși, noua versiune a sistemului de operare încă nu a fost lansată comercial, astăzi ne putem...

După cum bine știm, în această vară, Google anunța viitoarea versiune Android intitulată L, produs software care s-ar putea numi Android Lollipop. Deși, noua versiune a sistemului de operare încă nu a fost lansată comercial, astăzi ne putem face o idee despre cum va arata pe terminalele noastre.

Aflăm că cei de la sammobile.com au intrat în posesia unui build Android L (LRW58J) pentru smartphone-ul Samsung Galaxy S5 (SM-G900F), versiune ce aduce printre alte și o mulțime de bug-uri, motiv pentru care aceștia au decis să nu facă firmware-ul disponibil spre download pentru utilizatorii acestui terminal.

Un build Android L (Lollipop) ajunge pe Samsung Galaxy S5 (Video)

Cu toate acestea, Sammobile a decis să realizeze un material video de aproximativ 9 minute în care putem vedea cum va arăta Android Lollipop pe un astfel de terminal. Din câte putem observa, o mare parte din aplicații adoptă acum iconițe în stil Material Design, elemente pe care le puteți remarca atât în materialul video de mai jos, cât și în capturile de ecran din cadrul acestui articol.

Un build Android L (Lollipop) ajunge pe Samsung Galaxy S5 (Video)

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×