Livrările globale de tablete vor crește mai lent În 2015, prezice MediaTek

540 ori
<b>Livrările globale de tablete vor crește mai lent În 2015, prezice MediaTek</b>MediaTek, probabil cel mai mediatizat producător de procesoare pentru tablete și telefoane din Asia are la început de an o serie de predicții legate de evoluția pieței în următoarele luni. &nbsp; Firma aflată în concurență dură cu Qualcomm...

MediaTek, probabil cel mai mediatizat producător de procesoare pentru tablete și telefoane din Asia are la început de an o serie de predicții legate de evoluția pieței în următoarele luni.

Firma aflată în concurență dură cu Qualcomm și Intel declară că vede o creștere mai lentă a livrărilor globale de tablete în 2015. și 2014 marcase o încetinire a acestei creșteri, pe măsură ce piață devenea saturată, iar familiile dețineau deja 2 sau 3 tablete. Ciclurile de viață ale acestor terminale au crescut și acum se schimbă o tabletă odată la 3-4 ani și nu la 2 ca acum câțiva ani.

MediaTek vede creșterea globală a tabletelor la un procent sub 10% în 2015. în jur de 70 de milioane de modele iPad au fost livrate anul trecut, în vreme ce modelele cu Windows la bord au atins 15 milioane de unități. Tabletele cu Android au atins peste 170 de milioane de modele livrate, pentru un total undeva între 255 și 260 de milioane de tablete livrate anul trecut.

Până și iPad-urile au pierdut din rata de creștere anul trecut, ceea ce spune multe.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×