Motorola lansează prima tabletă quad core Tegra 3 În toamnă?

1.457 ori
<b>Motorola lansează prima tabletă quad core Tegra 3 În toamnă?</b>De vreme ce Motorola a fost prima companie care a lansat o tabletă Honeycomb pe piață, era de așteptat ca producătorul american să aibă o nouă premieră. De această dată este vorba de prima tabletă quad core, dotată cu procesor Nvidia Tegra 3...

De vreme ce Motorola a fost prima companie care a lansat o tabletă Honeycomb pe piață, era de așteptat ca producătorul american să aibă o nouă premieră. De această dată este vorba de prima tabletă quad core, dotată cu procesor Nvidia Tegra 3 și care ar urma să sosească în toamna, conform celor de la Fudzilla, care au surse în domeniu.

Nvidia afirmase în prealabil că primele procesoare quad core vor fi livrate producătorilor în august și că smartphone-uri quad core vor sosi pe piață în perioada Crăciunului. Printre acestea se va număra cel mai probabil și Nexus 3, iar la capitolul tablete până acum Motorola și Amazon sunt singurele nume asociate cu terminale de acest gen.

Ar fi interesant ca tableta Motorola cu procesor Tegra 3 (cunoscut și drept Kal-El) să fie aceeași cu cea Amazon, dar șansele sunt destul de mici, având în vedere că zvonurile afirmă că noul gadget al retailerului va fi produs de Samsung. Nvidia Tegra 3 oferă performanțe de 5 ori mai bune decât predecesorul său și vine cu o grafică incredibilă, care se datorează unu procesor grafic Nvidia 12 core.

Să sperăm că Motorola nu își va numi produsul Xoom 2, deoarece acesta ne-ar aminti de lipsa de succes a primului model.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×