Motorola pregătește o tabletă de 7 inch? CEO-ul Sanjay Jha oferă indicii În discursul său

2.322 ori
<b>Motorola pregătește o tabletă de 7 inch? CEO-ul Sanjay Jha oferă indicii În discursul său</b>Vorbind în cadrul conferinței Morgan Stanley Technology, Media & Telecom, CEO-ul Motorola a oferit câteva indicii cu privire la o posibilă tableta cu diagonală de 7 inch produsă de compania americană. Același Sanjay Jha este convins că tabletele...

Vorbind în cadrul conferinței Morgan Stanley Technology, Media & Telecom, CEO-ul Motorola a oferit câteva indicii cu privire la o posibilă tableta cu diagonală de 7 inch produsă de compania americană. Același Sanjay Jha este convins că tabletele vor fi mult mai ieftine în a doua parte a anului.

Oficialul Motorola afirmă că tabletele cu ecrane de 10 inch sunt destinate mai degrabă profesioniștilor decât utilizatorilor de rând și se așteaptă ca și Motorola Xoom să aibă un preț mai scăzut în lunile ce urmează. Motivul acestor predicții cu privire la ieftinirea tabletelor este simplu: se anunță o importanță ieftinire a componentelor acestor terminale.

în ce privește tableta Motorola de 7 inch, ea a apărut în discursul lui Sanjay Jha doar sub formă a câteva aluzii, fără specificații, dată de lansare sau preț. Să urmeze compania americană modelul Samsung, creând o familie de modele cu diagonale variate?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×