Samsung Galaxy S 2 și tableta Galaxy Tab 10.1 sosesc În România În aprilie!

7.466 ori
<b>Samsung Galaxy S 2 și tableta Galaxy Tab 10.1 sosesc În România În aprilie!</b>Samsung Mobile România a confirmat astăzi pe contul oficial de Facebook că va lansa în România smartphone-ul dual core Galaxy S 2 și noua tableta Galaxy Tab 10.1 în luna aprilie. Ambele terminale au fost prezentate la MWC 2011, în Barcelona, unde...

Samsung Mobile România a confirmat astăzi pe contul oficial de Facebook că va lansa în România smartphone-ul dual core Galaxy S 2 și noua tableta Galaxy Tab 10.1 în luna aprilie. Ambele terminale au fost prezentate la MWC 2011, în Barcelona, unde am fost prezenți și v-am arătat superbul Galaxy S 2 aici și impresionantul Galaxy Tab 10.1 aici.

Aflasem deja de la Vodafone că multe dintre gadgeturile prezentate la MWC vor sosi în România în primăvară și e posibil ca operatorul să includă terminalele menționate mai sus în oferta să. Dacă nu avem vreo surpriză până în aprilie, Galaxy Tab 10.1 va fi prima tabletă care rulează Android 3.0 Honeycomb din țara noastră.

în ce privește smartphone-ul Galaxy S 2, el este urmașul foarte popularului Galaxy S, un hit atât în România, cât și la nivel internațional (10 milioane de unități vândute în 2010). De asemenea, trebuie să aflați că handsetul este incredibil de subțire, cu o grosime de doar 8.49 mm și că folosește un procesor dual core.

în funcție de cât de rapid va lansa LG handsetul Optimus 2X, Galaxy S 2 ar putea fi primul, respectiv al doilea telefon dual core din România.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×