Samsung pregătește o nouă tabletă Galaxy cu diagonală de 8.9 inch; debutul programat pentru 22 martie!

1.383 ori
<b>Samsung pregătește o nouă tabletă Galaxy cu diagonală de 8.9 inch; debutul programat pentru 22 martie!</b>O tabletă cu diagonala de 8.9 inchi se va alătura în curând familiei Samsung Galaxy Tab, după cum ne informează subtil posterul de mai jos. Acesta prefațează un eveniment Samsung care va avea loc în data de 22 martie, iar cifrele 7, 8.9 și 10...

O tabletă cu diagonala de 8.9 inchi se va alătura în curând familiei Samsung Galaxy Tab, după cum ne informează subtil posterul de mai jos. Acesta prefațează un eveniment Samsung care va avea loc în data de 22 martie, iar cifrele 7, 8.9 și 10 sunt diagonale ale tabletelor companiei asiatice.

Evenimentul face parte din seria Samsung Mobile Unpacked și nu poate decât să îi încânte pe fanii Android. Suntem curioși ce va aduce nou acest terminal, în condițiile în care am fost încântați de Samsung Galaxy Tab 10.1, atunci când l-am văzut în acțiune în Barcelona, la Mobile World Congress 2011.

Familia Galaxy Tab include în acest moment primul model, cu diagonală de 7 inch și cel anunțat la MWC, cu diagonală de 10.1 inch și procesor dual core. Dacă noua tabletă rulează Android 3.0 Honeycomb, folosește un procesor dual core și are un preț rezonabil, ea ar putea deveni un hit.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×