Nici măcar iPad Pro nu ar putea salva vânzările scăzute de tablete Apple, conform Digitimes

Autor:  | Publicat în:  Studii 1.068 ori
<b>Nici măcar iPad Pro nu ar putea salva vânzările scăzute de tablete Apple, conform Digitimes</b>Un studiu al celor de la Digitimes nu are predicţii deloc bune pentru tabletele Apple, chiar dacă iPad Pro se va dovedi un hit. Ştiţi probabil deja că Apple se pregăteşte să lanseze o tabletă numită iPad Pro, cu diagonală mare şi cu rolul de...

Un studiu al celor de la Digitimes nu are predicţii deloc bune pentru tabletele Apple, chiar dacă iPad Pro se va dovedi un hit. Ştiţi probabil deja că Apple se pregăteşte să lanseze o tabletă numită iPad Pro, cu diagonală mare şi cu rolul de rival pentru tabletele Surface.

Acest model axat pe productivitate va aduce şi 4 difuzoare, probabil va putea primi o tastatură ca accesoriu şi va avea o diagonală de 12.9 inch. Între timp Apple a pierdut serios din livrările de tablete pe care le înregistra în anii trecuţi. iPhone 6 Plus canibalizeaza în mare măsură aceste vânzări, se pare. Digitimes prezice că pe întreg anul 2015, vânzările de tablete iPad vor scădea cu 20%, faţă de anul 2014.

Pe lângă iPad Pro de 12.9 inch, aşteptăm şi un iPad Mini 4, iar ambele ar putea sosi la toamnă, perioada când Apple face de obicei anunţuri de noi produse hardware. Reţineţi că nu doar Apple are de suferit în acest 2015 în care tabletele cad victima phableturilor. Întreaga piaţa de tablete e în picaj, iar branduri ca Samsung sau ASUS au de suferit.

În acelaşi timp, cumva Lenovo reuşeşte să aibă vânzări crescute, ca şi LG de altfel. În primul trimestru al acestui an Apple a livrat 12.62 milioane de modele iPad, cu 23% mai puţin decât în aceeaşi perioadă a anului trecut. Se va descurca oare mai bine în trimestrul 2?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×