Nokia ar putea intra pe piața tabletelor cu Windows 8; CEO-ul Stephen Elop oferă indicii

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.553 ori
<b>Nokia ar putea intra pe piața tabletelor cu Windows 8; CEO-ul Stephen Elop oferă indicii</b>într-un interviu recent cu Bloomberg la sediul din New York, CEO-ul Nokia, Stephen Elop a oferit indicii cu privire la evoluția ecosistemului Windows pentru tablete. Faptul că a abordat Elop acest subiect mă duce cu gândul la o tabletă Nokia, mai...

într-un interviu recent cu Bloomberg la sediul din New York, CEO-ul Nokia, Stephen Elop a oferit indicii cu privire la evoluția ecosistemului Windows pentru tablete. Faptul că a abordat Elop acest subiect mă duce cu gândul la o tabletă Nokia, mai ales că oficialul a declarat că "există oportunități viitoare pentru tablete".

Stephen Elop a ținut să precizeze că Nokia nu a anunțat încă planuri oficiale de a lansa o tabletă, dar nici nu exclude intrarea pe această piață, evident cu Windows 8 drept OS. Din câte am auzit, speculațiile afirmă că finlandezii se pregătesc pentru o lansare la pachet Windows 8 + Windows Phone 8 către finalul anului viitor, ocazie cu care am putea vedea și o tabletă.

Cei de la Nokia trebuie să fie precauți aici, mai ales că o tentativă de a intra într-un teritoriu noul, cel al netbook-urilor s-a soldat cu un eșec numit Booklet 3G. Problema în cazul unei tablete Nokia ar fi diferențierea și dacă acum mai toate terminalele Honeycomb oferă cam aceeași experiență, la fel se va întâmpla și anul viitor cu primele modele Windows 8. Ce au finlandezii în plus de oferit?

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×