Noul Nexus 10 Își face apariția Într-o randare pentru presă, neconfirmat Încă

1.308 ori
<b>Noul Nexus 10 Își face apariția Într-o randare pentru presă, neconfirmat Încă</b>în ultimele zile ne-am axat mai mult pe terminale lansate și mai puțin pe cele care se zvonește că se vor lansa. Acum revenim pe tărâmul zvonurilor, unde se afla și Nexus 10 cu o nouă randare pentru presă. &nbsp; Aflați că aceasta este o...

în ultimele zile ne-am axat mai mult pe terminale lansate și mai puțin pe cele care se zvonește că se vor lansa. Acum revenim pe tărâmul zvonurilor, unde se afla și Nexus 10 cu o nouă randare pentru presă.

Aflați că aceasta este o presupusă randare și nu putem garanta 100% autenticitatea sa. Până acum am tot auzit speculații că ASUS va fi producătorul următorului Nexus 10, văzând și câteva nume de cod și scăpări de la FCC în această direcție. Se pare că Google și partenerul său hardware ales de această dată urmează direcția Apple, noul Nexus 10 fiind un Nexus 7 mai mare, dacă ne luăm după design.

Pentru că acest device să fie cu adevărat high end el ar trebui să includă cel mai nou CPU Qualcomm, sau măcar un procesor mai bun decât Snapdragon S4 Pro de pe Nexus 7 2013. Ne așteptam că rezoluția de 2560 x 1600 de pe primul Nexus 10 să fie păstrată, iar Android 4.4 KitKat să fie sistemul de operare preinstalat. Cum vi se pare acest design?

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×