HTC One, tocmai primește actualizarea la Android 4.3 Jelly Bean, În rețeaua Vodafone România!

2.563 ori
<b>HTC One, tocmai primește actualizarea la Android 4.3 Jelly Bean, În rețeaua Vodafone România!</b>Am primit această informație de la Gabriel Dima, via canalul nostru de Facebook și trebuie să spunem că așteptam deja această actualizare și la noi în țară, de vreme ce a fost pusă la dispoziția utilizatorilor lui HTC One, de operatori din...

Am primit această informație de la Gabriel Dima, via canalul nostru de Facebook și trebuie să spunem că așteptam de ceva vreme această actualizare și la noi în țară, de vreme ce a fost pusă deja la dispoziția utilizatorilor de HTC One, de operatori din întreaga lume - în special din SUA.

HTC One, tocmai primește actualizarea la Android 4.3 Jelly Bean, În rețeaua Vodafone România!

Ce ne aduce Android 4.3 pe HTC One, vom afla în zilele următoare, cert e că de data acesta taiwanezii s-au mișcat destul de repede cu update-ul la ultima versiune de OS, rămâne de văzut dacă și după anunțarea lui Android 4.4 KitKat vor fi la fel de prompți!

HTC One Android 4.3 Vodafone Romania​

Vă reamintesc că am prezentat acest telefon pe Mobilissimo.ro într-o recenzie cuprinzătoare și că telefonul poate fi cumpărat deja la prețuri cu 300 de lei mai mici decât la apariția în România, deci poate fi tentant și pentru alți utilizatori de smartphone, mai ales că One va fi probabil declarat telefonul anului și pe site-ul nostru!

Vă așteptăm cu informații despre acest update pe forum!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×