Samsung Galaxy Note 3 unboxing: scoatem din cutie un candidat foarte solid la phabletul anului 2013 (Video)

5.366 ori
<b>Samsung Galaxy Note 3 unboxing: scoatem din cutie un candidat foarte solid la phabletul anului 2013 (Video)</b>Samsung Galaxy Note 3 se poate înscrie de pe acum în cursa pentru cel mai bun smartphone al acestui an, deși diagonala sa îl plasează mai degrabă în cursa phableturilor. Acest device ne-a sosit în teste de la evoMAG.ro și îl despachetăm în...

Samsung Galaxy Note 3 se poate înscrie de pe acum în cursa pentru cel mai bun smartphone al acestui an, deși diagonala sa îl plasează mai degrabă în cursa phableturilor. Acest device ne-a sosit în teste de la evoMAG.ro și îl despachetăm în clipul video de mai jos.

Terminalul a fost anunțat la începutul lunii septembrie la IFA 2013 și este un phablet de 5.7 inch care la evoMAG.ro costă 3.199 lei, fiind disponibil pe alb sau negru. Acest device măsoară 8.3 mm în grosime, cântărește 168 de grame și e primul terminal cu port microUSB 3.0. Acesta e practic un microUSB 2.0 cu extra pini pentru viteză în plus a transferului.

De remarcat și așezarea interesantă a sloturilor microSD și microSIM, cu primul deasupra celui de-al doilea. Terminalul are o carcasă din plastic, iar partea din spate oferă o imitație de piele, care include chiar și aparent cusături pe margini. Nu vă impacientați, deoarece și acea zonă e tot plastic. în cutia lui Note 3 se afla o pereche de căști, dopuri pentru căști, accesoriu special pentru înlocuirea vârfului lui S Pen, bateria, manuale, cablul USB și încărcătorul.

Samsung Galaxy Note 3 unboxing​

Samsung Galaxy Note 3 integrează un display Super AMOLED Full HD de 5.7 inch și vine cu 3 GB RAM, până la 64 GB memorie internă, DLNA, infraroșu, LTE și procesor Snapdragon 800 quad core de 1.5 GHz. în spate avem o cameră de 13 MP capabilă de captură video 4K la 30 FPS sau captura video Full HD la 60 FPS.

Noul Note rulează Android 4.3 și folosește o baterie de 3200 mAh. în clip ați văzut și interfața camerei, leita cu cea de pe Galaxy S4 și am văzut și noul meniu de interacțiune cu S-Pen. Revenim cu un mega review foarte curând și nu uitați, vă așteptăm pe forum cu întrebări!

Pentru prețul actualizat, vizitați evoMAG.ro!

Samsung Galaxy Note 3 unboxing
 

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×