Nvidia pregătește Shield Tablet 2, va include procesorul X1

Autor:  | Publicat în:  NVIDIA 571 ori
<b>Nvidia pregătește Shield Tablet 2, va include procesorul X1</b>Nvidia Shield este o tabletă de gaming apreciată de cei care preferă să se joace pe terminale portabile și nu pe console. Terminalul ar avea un succesor gata să sosească în curând, conform surselor apropiate de Nvidia și debutul ar urma să...

Nvidia Shield este o tabletă de gaming apreciată de cei care preferă să se joace pe terminale portabile și nu pe console. Terminalul ar avea un succesor gata să sosească în curând, conform surselor apropiate de Nvidia și debutul ar urma să aibă loc în martie.

La bord vom avea procesorul Tegra X1, urmașul lui Tegra K1 și o îmbunătățire serioasă a performanțelor sale. Tableta Shield de generație curentă dispune de un procesor quad core Tegra K1, care are performanta bună, impresionând și în benchmarkuri anul trecut. X1 e însă și mai puternic, un model octa core 64 bit cu noul GPU Maxwell la pachet.

Primele teste indică faptul că X1 ar fi cu 40% mai puternic decât K1 și nu putem decât să sperăm că noua generație de tableta va avea și capacitatea bateriei sporită. Vă reamintesc că tableta Shield venea cu 2 GB RAM, 16 sau 32 GB stocare, slot microSD, două camere de 5 MP și WiFi dual bând, plus ecran 1200p.

Noul model ar putea trece la 3 sau 4 GB RAM, ecran Quad HD și camere de 8 MP. Nvidia ar fi gata să oferte LTE din start pe device și un nou protocol de încărcare wireless. Firma are o conferință pe 17 martie, deci vom afla mai multe atunci.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×