Orange Tahiti (Huawei MediaPad) Unboxing - scoatem din cutie tableta Orange de 49 de euro (Video)

2.370 ori
<b>Orange Tahiti (Huawei MediaPad) Unboxing - scoatem din cutie tableta Orange de 49 de euro (Video)</b>Huawei MediaPad, prima tabletă de 7 inch cu Android 3.2 Honeycomb a sosit în România de ceva vreme, dar acum a ajuns și în oferta operatorului Orange, cu brandingul Orange Tahiti. Terminalul ne-a fost oferit în teste de către Orange România, care...

Huawei MediaPad, prima tabletă de 7 inch cu Android 3.2 Honeycomb a sosit în România de ceva vreme, dar acum a ajuns și în oferta operatorului Orange, cu brandingul Orange Tahiti. Terminalul ne-a fost oferit în teste de către Orange România, care comercializează tableta la prețul de 49 de euro cu abonament Colibri 35 pe 2 ani.

Orange Tahiti costă 385 de euro fără abonament, tot prin Orange România. La prima vedere tableta este destul de grea și groasă, deci nu este cel mai elegant device portabil pe care l-am ținut în mână. Nici bootul nu se mișcă prea rapid, dar Honeycomb pare destul de fluid pe acest device. Avem și un port HDMI la dispoziție, iar tableta poate găzdui și o cartelă SIM, în locașul ascuns lângă cel microSD, în partea de jos-spate a tabletei, acoperită de un capac de plastic negru. In cutie se afla incarcatorul, cablul USB si manualele acestui device.

Tahiti oferă și o cameră de 5 megapixeli, un procesor dual core, GPS, Bluetooth 2.1 și un ecran TFT de 7 inch. Vom vedea cât de bine se comportă device-ul Honeycomb atunci când vom testa jocuri și servicii de socializare pe el, dar asta în recenzia care va sosi săptămâna viitoare.

Orange Tahiti (Huawei MediaPad) unboxing:
 

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×