iOS 5.1 ajunge pe web În versiunea pre-GM; Include Siri În japoneză, un nou slider pentru cameră

1.145 ori
<b>iOS 5.1 ajunge pe web În versiunea pre-GM; Include Siri În japoneză, un nou slider pentru cameră</b>știm deja că dezvoltatorii testează iOS 5.1 în faza beta de ceva vreme, dar iată că acum avem și o scăpare de software care dezvăluie câteva funcții interesante. Este vorba de build-ul pre-GM (Gold Master), care a fost obținut de un blog...

știm deja că dezvoltatorii testează iOS 5.1 în faza beta de ceva vreme, dar iată că acum avem și o scăpare de software care dezvăluie câteva funcții interesante. Este vorba de build-ul pre-GM (Gold Master), care a fost obținut de un blog iPhone brazilian, care oferă detalii despre noul iOS.

Cele mai importante lucruri adăugate în acest nou software sunt un nou slider pentru camera în ecranul de deblocare al telefonului și suport pentru limbă japoneză în Siri. BlogdoiPhone afirma că are la îndemână varianta pre-Gold Master de iOS 5.1, adică varianta finală beta înainte de lansarea oficială. Asta înseamnă că ne apropiem de momentul debutului, asociat de mulți și cu anunțarea lui iPad 3. Butonul pentru cameră, cel care apare în ecranul de deblocare în iOS 5 atunci când apăsați de două ori butonul Home a dispărut acum, fiind înlocuit de un mecanism slide cu aceeași funcție.

în prealabil speculațiile afirmau că acest release va mai rezolva din buguri pe terminalele iOS și că va aduce și noi funcții în Siri, precum posibilitatea de a deschide aplicații sau realiza fotografii pur și simplu prin comandă vocală. Deocamdată acestea nu au fost confirmate, dar având în vedere că suntem atât de aproape de lansarea oficială, mai avem puțină răbdare și vom afla cât de reale sunt zvonurile.

iOS 5.1 ajunge pe web În versiunea pre-GM; Include Siri În japoneză, un nou slider pentru cameră

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×