Presupuse imagini cu Nexus 8 Își fac apariția, terminalul arata dezamăgitor! Ar putea veni cu CPU 64 bit și Android 4.5

Autor:  | Publicat în:  Google 1.005 ori
<b>Presupuse imagini cu Nexus 8 Își fac apariția, terminalul arata dezamăgitor! Ar putea veni cu CPU 64 bit și Android 4.5</b>Câteva imagini cu un presupus Nexus 8 și-au făcut apariția pe web și aceste fotografii sunt foarte departe de modul în care ne imaginam că va arăta tableta produsă de HTC și Google. Inițial fotografiile au fost publicate în luna mai de către...

Câteva imagini cu un presupus Nexus 8 și-au făcut apariția pe web și aceste fotografii sunt foarte departe de modul în care ne imaginam că va arăta tableta produsă de HTC și Google. Inițial fotografiile au fost publicate în luna mai de către site-ul Concept Phones, care afirma că ele ar putea să nu fie reale, ceea ce credem și noi.

Acum cele două imagini apar pe web din nou, de această dată cu detalii la pachet. La finalul acestei luni are loc evenimentul Google I/O 2014, în cadrul căruia ar putea debuta și acest Nexus 8. Descoperim azi că tableta ar putea veni cu un procesor 64 bit și noul Android 4.5, probabil numit Lollypop. Motivul pentru care marginile ecranului sunt atât de mari e probabil faptul că tableta are o carcasă protectoare, astfel încât să nu îi vedem designul.

Nexus 8

Dacă acesta este cu adevărat designul și nu o carcasă specială, atunci produsul va fi un eșec, mai ales că standardele din ziua de azi implica margini mai mici ale ecranului. Singura scuză să produci o tabletă de acest gen ar fi o mulțime de camere în stil Project Tango integrate în margini. Zvonurile afirmă că la interiorul acestui device ar putea să se afle un CPU Intel Moorefield 64 bit, sau poate chiar un Snapdragon 64 bit.

Alte dotări includ 3 GB RAM, Android 4.5 și probabil și o cameră capabilă. Vi se par reale imaginile?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×