E-Boda lansează ochelarii de realitate virtuală denumiți AVATAR; disponibili la prețul de 299 lei

Autor:  | Publicat în:  E-Boda 1.860 ori
<b>E-Boda lansează ochelarii de realitate virtuală denumiți AVATAR; disponibili la prețul de 299 lei</b>în cadrul unui eveniment ce a avut loc în această dimineață în București, compania E-Boda a prezentat ceva inedit pe plan local, și anume ochelarii AVATAR pentru redarea realității virtuale ce permit imersiunea într-un mediu 3D cu propriul...

în cadrul unui eveniment ce a avut loc în această dimineață în București, compania E-Boda a prezentat ceva inedit pe plan local, și anume ochelarii AVATAR pentru redarea realității virtuale ce permit imersiunea într-un mediu 3D cu propriul smartphone. Acest dispozitiv va fi disponibil prin intermediul magazinelor Orange și Carrefour la prețul de 299 lei.

Aflăm că acest device funcționează cu un smartphone de nouă generație care să includă un giroscop, și un senzor accelerometru, fiind compatibile atât terminale iOS, cât și cele Android. Prin intermediul unui asemenea gadget, vom putea vizita într-un mediu 3D cele mai mari muzee ale lumii, cele mai îndepărtate orașe, cât și conduce cei mai rapizi bolizi.

E-Boda AVATAR

Pe lângă aceste funcții, ochelarii AVATAR se pot transforma într-o consolă de jocuri portabilă prin conectarea unui joystick la smartphone prin Bluetooth. De asemenea, acești ochelari vor fi disponibil spre achiziție și pe site-ul e-boda.ro în curând.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×