Nokia McLaren (Lumia 1030) este comparat În imagini cu iPhone 6

1.680 ori
<b>Nokia McLaren (Lumia 1030) este comparat În imagini cu iPhone 6</b>Un device ce fost văzut de nenumărate ori în ultimul timp pe web este și Nokia Lumia 1030, sau mai bine zis Microsoft McLaren, terminal ce avea să ajungă pe piață ca succesorul lui Nokia Lumia 1020, cameraphone-ul care și astăzi este în top...

Un device ce fost văzut de nenumărate ori în ultimul timp pe web este și Nokia Lumia 1030, sau mai bine zis Microsoft McLaren, terminal ce avea să ajungă pe piață ca succesorul lui Nokia Lumia 1020, cameraphone-ul care și astăzi este în top datorită senzorului său de 41 megapixeli și a numeroaselor funcții incluse ce îi dau o alură de DSLR.

Deși zvonurile recente afirmă că acest terminal este doar un prototip la care Microsoft a renunțat, pe web imaginile ce îl înfățișează continuă să își facă apariția. O serie de noi astfel de fotografii primim și astăzi, modelul Microsoft McClaren fiind comparat cu nimeni altul decât iPhone 6.

Nokia McLaren (Lumia 1030) este comparat În imagini cu iPhone 6

Cu toate acestea, nu putem decât să sperăm că gigantul IT lucrează la o versiune mai îmbunătățită a acestui prototip, un nou cameraphone din gama Lumia fiind așteptat de o lungă perioadă de timp de către fani.

Nokia McLaren (Lumia 1030)

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×