Samsung ar putea pregăti o tabletă de 10.1 inch sau 11.6 inch Full HD cu ecran AMOLED

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.423 ori
<b>Samsung ar putea pregăti o tabletă de 10.1 inch sau 11.6 inch Full HD cu ecran AMOLED</b>în ultimele zile au circulat pe web multe informații despre Galaxy Tab 3 și Galaxy Note 3, care se presupune că ar urma să fie prezentate la IFA 2013. Ei bine, acum se pare că Samsung mai are produse pregătite de debut, tablete mai bine zis. &nbsp;...

în ultimele zile au circulat pe web multe informații despre Galaxy Tab 3 și Galaxy Note 3, care se presupune că ar urma să fie prezentate la IFA 2013. Ei bine, acum se pare că Samsung mai are produse pregătite de debut, tablete mai bine zis.

Surse apropiate de Samsung afirmă că producătorul sud-coreean vrea să lanseze o gamă variată de tablete în acest an. Este în lucru în acest moment un terminal cu un display Super AMOLED Full HD și diagonală de 10.1 inch sau 11.6 inch. Samsung dorește să aducă pe piața un model de tableta premium care să concureze cu Sony Xperia Tablet Z și Apple iPad. în acest moment producătorul sud-coreean ar avea deja pregătite prototipuri ale noului model și e gata probabil să le arate partenerilor.

Samsung a mai realizat o tabletă cu ecran Super AMOLED Plus, Galaxy Tab 7.7, care au apreciat la acea vreme atât ecranul, cât și funcția sa de telefon. în acest moment cea mai performanta tableta a producătorului este Nexus 10, cu un display PLS TFT cu rezoluție de 2560 x 1600 pixeli. Revenind la sursa zvonurilor de mai sus, ea a confirmat și că nouă tableta va avea un procesor Exynos 5 la interior. Practic, ne așteptam la o versiune mai mare de Galaxy Tab 7.7, una care ar putea chiar să canibalizeze Galaxy Note 8.0, asta dacă se lansează prea rapid.


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×