Samsung ar putea pregăti o tabletă de 10.1 inch sau 11.6 inch Full HD cu ecran AMOLED

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.406 ori
<b>Samsung ar putea pregăti o tabletă de 10.1 inch sau 11.6 inch Full HD cu ecran AMOLED</b>în ultimele zile au circulat pe web multe informații despre Galaxy Tab 3 și Galaxy Note 3, care se presupune că ar urma să fie prezentate la IFA 2013. Ei bine, acum se pare că Samsung mai are produse pregătite de debut, tablete mai bine zis. &nbsp;...

în ultimele zile au circulat pe web multe informații despre Galaxy Tab 3 și Galaxy Note 3, care se presupune că ar urma să fie prezentate la IFA 2013. Ei bine, acum se pare că Samsung mai are produse pregătite de debut, tablete mai bine zis.

Surse apropiate de Samsung afirmă că producătorul sud-coreean vrea să lanseze o gamă variată de tablete în acest an. Este în lucru în acest moment un terminal cu un display Super AMOLED Full HD și diagonală de 10.1 inch sau 11.6 inch. Samsung dorește să aducă pe piața un model de tableta premium care să concureze cu Sony Xperia Tablet Z și Apple iPad. în acest moment producătorul sud-coreean ar avea deja pregătite prototipuri ale noului model și e gata probabil să le arate partenerilor.

Samsung a mai realizat o tabletă cu ecran Super AMOLED Plus, Galaxy Tab 7.7, care au apreciat la acea vreme atât ecranul, cât și funcția sa de telefon. în acest moment cea mai performanta tableta a producătorului este Nexus 10, cu un display PLS TFT cu rezoluție de 2560 x 1600 pixeli. Revenind la sursa zvonurilor de mai sus, ea a confirmat și că nouă tableta va avea un procesor Exynos 5 la interior. Practic, ne așteptam la o versiune mai mare de Galaxy Tab 7.7, una care ar putea chiar să canibalizeze Galaxy Note 8.0, asta dacă se lansează prea rapid.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×