Apple pune presiune pe operatori să cumpere iPhone-uri În număr mare; Uniunea Europeană investighează!

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.111 ori
<b>Apple pune presiune pe operatori să cumpere iPhone-uri În număr mare; Uniunea Europeană investighează!</b>Se pare că Apple are niște contracte cel puțin dubioase cu operatorii din Europa, în special cei francezi. Acestea ar implica achiziția unui număr foarte mare de iPhone-uri, aceasta fiind condiția celor de la Apple, deși operatorii rămân deseori...

Se pare că Apple are niște contracte cel puțin dubioase cu operatorii din Europa, în special cei francezi. Acestea ar implica achiziția unui număr foarte mare de iPhone-uri, aceasta fiind condiția celor de la Apple, deși operatorii rămân deseori cu ele pe stoc.

Se pare că o sursă din cadrul acestor operatori a depus contractele cu Apple la Uniunea Europeană pentru a se face dreptate. Nu există o plângere clară în acest moment, dar investigația a pornit, deoarece practicile de acest gen nu sunt normale. O problemă de acest gen s-a întâmplat și în SUA, în cazul operatorului Leap Wireless, care a cumpărat un stoc mare de iPhone-uri și a rămas cu multe dintre ele nevândute, deci în pierdere.

Cei mai afectați de problema sunt micii operatori, care simt presiunea clientilor, care cer iPhone-uri, dar Apple vine mereu cu predicții și estimări de vânzări prea mari. Astfel, operatorii sunt forțați să investeasca mult în marketing și să împingă din spate iPhone-ul pentru a scăpa de el din stoc. Concluzia este că în acest mod e afectată concurenta, iar UE are o problemă cu asta. Ce părere aveți despre acest scandal?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×