Iată când va ajunge tehnologia de procesare video GPU Turbo pe dispozitivele Huawei în România

2.098 ori
<b>Iată când va ajunge tehnologia de procesare video GPU Turbo pe dispozitivele Huawei în România</b>Chiar la începutul lunii iunie cei de la Huawei anunțau lansarea tehnologiei de procesare video numită GPU Turbo, aceasta oferind extra performanță grafică în gameplay. Au urmat apoi actualizări aduse telefoanelor pe piața din China

În prima săptămână a lunii iunie cei de la Huawei anunțau lansarea tehnologiei GPU Turbo, modalitate prin care telefoanele din portofoliul companiei aveau să ofere un boost la nivel de performanță grafică în jocurile mobile. Au urmat apoi știri despre sosirea funcției în China, liste cu telefoane ce aveau să beneficieze de update-ul cu pricina, ba chiar și lansări telefoane care aduceau tehnologia încă din fabrică la pachet.

Acum avem la dispoziție un raport emis de către Huawei România care vine să ne dezvăluie perioada în care GPU Turbo va fi livrat și pe telefoanele noastre. Ei bine, aflăm pe această cale faptul că tehnologia de procesare grafică ce a fost construită de la zero și menită să reorganizeze capacitatea smartphone-urilor de a procesa aplicații cu solicitări intense din punct de vedere grafic va sosi pe telefoanele din România începând de luna viitoare.

Printre telefoanele ce vor primi acest update care conține funcția GPU Turbo se numără Huawei Mate 10, Huawei Mate 10 Porsche Design, Huawei Mate RS Porsche Design, Huawei P20 și Huawei P20 Pro. Actualizarea va îmbunătăți performanța de procesare grafică cu până la 60%, în vreme ce consumul total de energie va scădea cu 30%. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×