HTC M8 apare Într-o serie de noi imagini hands-on; camera foto duală Își face din nou apariția

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.451 ori
<b>HTC M8 apare Într-o serie de noi imagini hands-on; camera foto duală Își face din nou apariția</b>Deși acum câteva zile, directorul regional HTC Benelux afirma că acest model de HTC M8 cu cameră foto duală ce a ajuns pe internet este doar o creație în photoshop, iată că acum, aceeași versiune își face apariția pe internet într-o serie de...

Deși acum câteva zile, directorul regional HTC Beneluxafirma că acest model de HTC M8 cu cameră foto duală ce a ajuns pe internet este doar o creație în photoshop, iată că acum, aceeași versiune își face apariția pe internet într-o serie de fotografii hands-on.

De asemenea, odată cu aceste noi fotografii, putem arunca o privire și asupra butoanelor software ce vor fi implementate pe HTC M8. Din păcate nu avem nici o informație cu privire la faptul că aceste fotografii sunt reale, motiv ce ne face să ne gândim că este vorba despre o imagine modificată în Photoshop.

HTC M8 apare Într-o serie de noi imagini hands-on; camera foto duală Își face din nou apariția

HTC M8 va dispune de un display Full HD de 4.9 inch, un procesor Snapdragon 800 sau 805, 2 GB RAM și 16 GB de stocare. Acesta va rula din fabrică sistemul de operare Android 4.4 KitKat și se așteaptă ca el să fie lansat în luna martie la New York.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×