Sprinkle - o prezentare În premieră a unui joc pentru tabletele cu Tegra 2 ce urmează a fi lansat În curând

Autor:  | Publicat în:  Mobile Games 2.287 ori
<b>Sprinkle - o prezentare În premieră a unui joc pentru tabletele cu Tegra 2 ce urmează a fi lansat În curând</b>Pentru ca tabletele cu Tegra 2 și HoneyComb să prindă la public trebuie să propună un număr consistent de aplicații și jocuri optimizate pentru rezoluția de 1280x800 pixeli. Sprinkle care în limba română se traduce prin stropi este un joc ce...

Pentru ca tabletele cu Tegra 2 și HoneyComb să prindă la public trebuie să propună un număr consistent de aplicații și jocuri optimizate pentru rezoluția de 1280x800 pixeli. Sprinkle care în limba română se traduce prin stropi este un joc ce mi-a amintit de Angry Birds, dar pentru mine a fost mai greu.

Dacă nu aveam jocul cu toate nivelurile deblocate special pentru cei ce scriu recenzii, nu aș fi trecut de primul nivel. Sunt o serie de itemuri de care trebuie să te folosești ca să faci apa să ajungă în unele locuri. Am uitat să spun că faci pe pompierul ad-hoc și trebuie să salvezi casele unor extraterești micuți sau cel puțin așa mi-au dat mie impresia că sunt.

Nu este ușor, dar presupun că nici foarte greu. Muzica din fundal este vioaie și antrenantă. Vă las cu o prezentare video făcută în mare viteză și o să revenim cu un top 10 de jocuri pentru tabletele cu Tegra 2 și vă spun de pe acum că unele titluri sunt de-a dreptul interesante.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×