Charlie și fabrica de... iPhone 5; Iată imagini!

Autor:  | Publicat în:  Apple 2.434 ori
<b>Charlie și fabrica de... iPhone 5; Iată imagini!</b>Pasionații de iDevice-uri au probabil ca fantezie absolută vizitarea unei fabrici de iPhone, dar noi vă oferim astăzi doar o mică porție din acest vis: câteva imagini din producția lui iPhone 5. Sau cel puțin producția ecranelor noului terminal,...

Pasionații de iDevice-uri au probabil ca fantezie absolută vizitarea unei fabrici de iPhone, dar noi vă oferim astăzi doar o mică porție din acest vis: câteva imagini din producția lui iPhone 5. Sau cel puțin producția ecranelor noului terminal, aspect de care se ocupă compania Wintek.

Aceeași fabrică a produs în masă și display-urile pentru iPhone 4 în ultimul an, iar scăpări precum cea de aici au devenit deja ceva la ordinea zilei, având în vedere că iPhone 5 va sosi peste o lună și câteva zile. De remarcat faptul că zona butonului Home este alungită și mai mare decât pe precedentele iPhone-uri, ceea ce ne duce cu gândul la un buton Home mai mare sau la o zonă tip touchpad, controlată pring esturi.

în plus, noul format pare mai mare, deci am putea vedea aici un display de 4 inchi, cu margini extrem de subțiri, foarte aproape de acele concepte edge to edge. Dacă va intriga aceste costume pe care le poartă muncitorii, aflti că ele sunt menite să îi protejeze de N-Hexane, unul dintre produsele de curățare ale componentelor, care au efect toxic asupra oamenilor.

Ieri vă prezentăm bateria lui iPhone 5, astăzi ecranul... oare mâine vom vedea terminalul în acțiune?

Display-uri iPhone 5

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×