Lux și Mango OS pe LG E906, un model Windows Phone branduit Jil Sander

Autor:  | Publicat în:  LG 1.204 ori
<b>Lux și Mango OS pe LG E906, un model Windows Phone branduit Jil Sander</b>Pentru cei care nu sunt la curent cu trendurile în modă, numele Jil Sander nu spune multe. Ei bine, aflați că aceasta este o casă de modă cu o tradiție de peste 30 de ani și axată pe designul minimalist. Casa de modă tocmai a branduit un nou...

Pentru cei care nu sunt la curent cu trendurile în modă, numele Jil Sander nu spune multe. Ei bine, aflați că aceasta este o casă de modă cu o tradiție de peste 30 de ani și axată pe designul minimalist. Casa de modă tocmai a branduit un nou model LG cu Windows Phone Mango la bord și anume E906.

Terminalul seamănă foarte mult cu LG Optimus 7 și există zvonuri că de fapt acesta ar fi un Optimus 7 rebranduit și cu mici modificări. Se pare că LG nu a colaborat doar cu Prada pentru personalizarea telefoanelor sale, ci și cu Jil Sander, asta în vreme ce rivalii de la Samsung au lansat modele Armani.

Avem și destule motive să credem că acesta este un smartphone complet nou și nu LG Optimus 7. în primul rând partea sa din spate și mai ales camera nu seamănă deloc cu cea a modelului din urmă cu un an. în plus, butoanele WP7 au suferit modificări, după cum se vede și în imagini. Se pare că terminalul rulează Mango varianta 7706, un release despre care nu se știu prea multe lucruri.

Pe când și un telefon WP7 cu branding Channel?

LG E906 Jil Sander

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×