Swype 3.0 beta disponibil de azi, compatibil cu tabletele Honeycomb (Video)

1.517 ori
<b>Swype 3.0 beta disponibil de azi, compatibil cu tabletele Honeycomb (Video)</b>Faimoasa tastatură virtuală Swype a ajuns în această săptămână la versiunea 3.0 beta, fiind disponibilă de azi pentru posesorii de terminale Android și nu numai. în plus, cu această ocazie metoda revoluționară de input ajunge și pe...

Faimoasa tastatură virtuală Swype a ajuns în această săptămână la versiunea 3.0 beta, fiind disponibilă de azi pentru posesorii de terminale Android și nu numai. în plus, cu această ocazie metoda revoluționară de input ajunge și pe tabletele Honeycomb. Ce aduce nou Swype 3.0 aflați mai jos:

Printre altele noul Swype include și abilitatea de a păstra funcția de autocorectare/predicție a tastării atunci când treceți de la tastarea Swype la cea normală și viceversa. De asemenea, aveți acum la dispoziție o selecție orizontală de cuvinte posibile pentru literele pe care le-ați scris prin Swype. Afișajul va fi unul orizontal tip slider și nu sub forma unui popup că până acum.

Versiunea 3.0 beta funcționează pe terminalele cu ecrane HVGA, WVGA, FWVGA, QVGA, WQVGA, WSVGA și QHD. O versiune specială există și pentru Honeycomb, deci pentru tabletele cu ecrane WXGA, acest tip de Swype incluzând o tastatură redimensionabilă și mobilă. Iată și un demo pentru noua metodă de input, pe care o puteți descărca de aici http://beta.swype.com/.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×