Tableta Lenovo TB3-701i scapă pe Internet, cu suport GSM şi dotări entry level; Ar putea sosi la MWC 2016

660 ori
<b>Tableta Lenovo TB3-701i scapă pe Internet, cu suport GSM şi dotări entry level; Ar putea sosi la MWC 2016</b>A trecut ceva vreme de c&acirc;nd o mare companie producătoare de device-uri nu a mai lansat o tabletă de buget cu suport GSM. Se pare că Lenovo ar aduce un astfel de produs la MWC 2016, dacă ne luăm după scăparea de mai jos. &nbsp; Un model sub...

A trecut ceva vreme de când o mare companie producătoare de device-uri nu a mai lansat o tabletă de buget cu suport GSM. Se pare că Lenovo ar aduce un astfel de produs la MWC 2016, dacă ne luăm după scăparea de mai jos.

Un model sub numele de Lenovo TB3-701i ar fi fost certificat de TENAA recent şi astfel au apărut şi detalii despre el pe web. În primul rând, tableta are suport GSM şi WCDMA şi va putea realiza apeluri telefonice. Avem de-a face aici cu un model de buget cu diagonală de 7 inch şi rezoluţie de 1024 x 600 pixeli. Terminalul va sosi pe negru cu albastru şi negru cu galben.

El rulează Android 5.1 Lollipop şi vine cu un procesor quad core de 1.3 GHz, 1 GB RAM şi 8 GB stocare, plus slot microSD. Avem parte şi de o cameră principală de 5 MP şi una frontală de 2 MP. Posibil să vedem produsul prezentat la MWC 2016 săptămâna viitoare, împreună cu multe alte tablete şi convertibile Lenovo. Preţul va fi cu siguranţă sub 200 de euro.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×