Apple obține 91% din totalul profitului generat de companiile producătoare de smartphone-uri în 2015!

964 ori
<b>Apple obține 91% din totalul profitului generat de companiile producătoare de smartphone-uri în 2015!</b>&Icirc;n luna noiembrie a anului trecut primeam din partea firmei de research Cannacord Genuity un raport cu privire la profitul realizat de companiile producătoare de smartphone-uri &icirc;n cel de-al treilea trimestru. Astăzi ni se prezintă și...

În luna noiembrie a anului trecut primeam din partea firmei de research Cannacord Genuity un raport cu privire la profitul realizat de companiile producătoare de smartphone-uri în cel de-al treilea trimestru. Astăzi ni se prezintă și situația anuală tot prin intermediul companiei mai sus menționate.

Graficul în cauză ne dezvăluie că Apple a reușit ca în 2015 să obțină 91% din totalul profitului generat de către companiile producătoare de telefoane mobile, în timp ce pe locul cu numărul 2 se plasează Samsung cu un procent de 14% din profit. Aflați și faptul că procentul total de 105% se datorează faptului că unele companii au raportat pierderi.

Apple înregistrează un procent de 91% din profitul generat de companiile producătoare de smartphone-uri în 2015

Printre acestea se află Microsoft -3%, HTC -1%, dar și Sony cu -1%. De asemenea, există companii ca Huawei și Xiaomi ce nu au raportat profituri în anul ce tocmai a trecut. Cât despre cota de piață a producătorilor, lucrurile stau puțin mai diferit, cu Samsung pe prima poziție cu 23.9%.

Imediat îi avem pe cei de la Apple cu un procent de 17.2%, urmați de Huawei cu 8%. Celelalte locuri sunt ocupate de Lenovo, Xiaomi, LG, ZTE și TCL.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×