Cosmote România oferă tarife promoționale pentru smartphone-uri

Autor:  | Publicat în:  Cosmote 2.622 ori
<b>Cosmote România oferă tarife promoționale pentru smartphone-uri</b>Cosmote România tocmai a anunțat lansarea unui portofoliu promoțional pentru smartphone-uri, care include servicii voce și date. Noua ofertă completează portofoliul "Perfect pentru Tine" și include sute de minute, SMS-uri în rețea, până la 280...

Cosmote România tocmai a anunțat lansarea unui portofoliu promoțional pentru smartphone-uri, care include servicii voce și date. Noua ofertă completează portofoliul "Perfect pentru Tine" și include sute de minute, SMS-uri în rețea, până la 280 de minute naționale, 500 MB trafic de date și multe altele.

Traficul de date care vine cu fiecare abonament poate fi folosit la navigarea pe Internet, nu doar pe telefon, ci și pe PC. Astfel, smartphone-ul va fi folosit ca modem. în plus, dacă semnați un contract nou sau vă reînnoiți abonamentul pe o perioadă de 2 ani, veți primi minute și SMS-uri în rețea nelimitat pentru prima jumătate de an.

Oferta se aplică în cazul abonamentelor Smartphone cu valoare lunară de peste 17 euro. De asemenea, mai puteți primi dublul minutelor și SMS-urilor în rețea pentru abonamentele sub 17 euro pe lună, pentru primele 6 luni. Iată și ce ofertă promoțională aveți la dispoziție dacă vă abonați la Cosmote timp de 2 ani fără a cumpăra un telefon nou:

Cosmote România oferă tarife promoționale pentru smartphone-uri

Dacă vă veți porta numărul în rețeaua Cosmote și semnați un contract pe 24 de luni, primiți și următorul bonus:

Cosmote România oferă tarife promoționale pentru smartphone-uri

Promoția este disponibilă până în dată de 15 februarie 2011, dar se poate extinde și după această dată.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×