Nexus 4 primește acum actualizarea la Android 5.0 Lollipop via OTA În Europa

1.127 ori
<b>Nexus 4 primește acum actualizarea la Android 5.0 Lollipop via OTA În Europa</b>După ce aseară vă informam că versiunea cu numărul 5 a sistemului de operare Android a ajuns oficial pe tableta Nexus 7, astăzi valul de update-uri continuă cu smartphone-ul Nexus 4. Aflăm că pentru moment, doar utilizatorii din Europa vor...

După ce aseară vă informam că versiunea cu numărul 5 a sistemului de operare Android a ajuns oficial pe tableta Nexus 7, astăzi valul de update-uri continuă cu smartphone-ul Nexus 4. Aflăm că pentru moment, doar utilizatorii din Europa vor beneficia de această actualizare, urmând ca mai apoi acesta să fie distribuit și în alte regiuni.

La fel ca și update-ul pentru Nexus 7, și cel destinat pentru smartphone-ul Google Nexus 4 va necesita minim 500 Mb spațiu liber de stocare. Din câte aflăm, procesul de actualizare va dura între 30 - 40 minute, în funcție de numărul de aplicații instalate pe device care vor fi optimizate pentru Android 5.0 în cursul instalării.

Nexus 4 primește acum actualizarea la Android 5.0 Lollipop via OTA În Europa

După cum bine știm, Nexus 4 este un device ce aduce un display HD de 4.7 inch, un procesor quad-core de 1.5 GHz, 2 GB memorie RAM, o cameră foto de 8 megapixeli cu bliț LED și o cameră frontală de 1.3 megapixeli. Voi ați primit update-ul pe Nexus 4?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×