Producția lui iPhone 5 Începe luna viitoare, noul telefon Apple dotat cu ecran de 4+ inch (afirmă WSJ)

2.867 ori
<b>Producția lui iPhone 5 Începe luna viitoare, noul telefon Apple dotat cu ecran de 4+ inch (afirmă WSJ)</b>Atunci când Wall Street Journal are un articol despre data la care va începe producția lui iPhone 5, avem tendința să credem că există un sâmbure de adevăr în această poveste. A șasea generație de telefon Apple pare a fi gata să încalce...

Atunci când Wall Street Journal are un articol despre data la care va începe producția lui iPhone 5, avem tendința să credem că există un sâmbure de adevăr în această poveste. A șasea generație de telefon Apple pare a fi gata să încalce tradiția utilizării ecranelor de 3.5 inch.

WSJ afirmă că de data aceasta noul iPhone va fi un smartphone cu ecran de 4 inch, sau poate chiar mai mare de 4 inch. Cunoscut deocamdată sub numele de iPhone 5, terminalul va avea parte de panouri de display furnizate de companii asiatice. Producția acestor panouri va începe luna viitoare, conform acelorași surse, deci putem spune că noul iPhone își va începe procesul de asamblare în curând. Decizia Apple de a opta pentru ecrane mai mari vine pe fondul exploziei diagonalelor terminalelor rivale.

Uitați-vă numai la Samsung Galaxy S III și al său ecran de 4.8 inch, sau la Galaxy Note, care a trecut limita de 5 inch. și nu doar terminalele Android depasesc limite, deoarece există HTC Titan și Titan II cu ecrane de 4.7 inch și Windows Phone la bord. Cu ceva timp în urma aflăm că Apple ar urma să opteze pentru ecrane de 4.5 inch, care pare o limită rezonabilă pentru un terminal modern. în orice caz ecranul de 3.5 începe să se simtă destul de mic în comparație cele de pe terminalele moderne Samsung și HTC. întrebarea rămâne: oare ce procesor va folosi Apple pe noul telefon. Eu pariez pe un quad core Apple A6!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×