Tabletele de 7 inch cu Windows Phone 8.1 ar putea deveni realitate În curând

1.147 ori
<b>Tabletele de 7 inch cu Windows Phone 8.1 ar putea deveni realitate În curând</b>Pe lângă numeroasele funcții aduse de către primul update pentru platforma mobilă Windows Phone 8.1 se numără și suportul adus pentru terminale de mari dimensiuni de până la 7 inch, cât și posibilitatea de instalare a sistemului de operare WP...

Pe lângă numeroasele funcții aduse de către primul update pentru platforma mobilă Windows Phone 8.1 se numără și suportul adus pentru terminale de mari dimensiuni de până la 7 inch, cât și posibilitatea de instalare a sistemului de operare WP 8.1 pe device-uri ce nu dispune de antene radio de comunicare.

Punând cap la cap aceste noutăți aduse de primul update Windows Phone 8.1, nu putem decât să presupunem că în curând am putea vedea pe piață o tabletă de 7 inch care va rula acest OS destinat platformei mobile întrucât suportul pentru această diagonală este acum prezent.

De asemenea, luăm în calcul și posibilitatea ca un eventual OEM să lanseze pe piață un phablet de 7 inch cu Windows Phone 8.1 care va avea rol de tabletă, un astfel de produs cu Android fiind lansat de către Samsung pe piața din Coreea de Sud. Rămâne să vedem dacă această idee se va concretiza curând sau dimpotrivă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×