Angry Birds Christmas, jocul anului, acum și În varianta de Crăciun

2.008 ori
<b>Angry Birds Christmas, jocul anului, acum și În varianta de Crăciun</b>Pe lângă prețuri unice pentru telefoane mobile și tablete, așteptați-vă și la o avalanșă de jocuri noi pe platformele mobile, fie că e vorba de console sau telefoane. Printre acestea se numără și o versiune speciala de Crăciun pentru...

Pe lângă prețuri unice pentru telefoane mobile și tablete, așteptați-vă și la o avalanșă de jocuri noi pe platformele mobile, fie că e vorba de console sau telefoane. Printre acestea se numără și o versiune speciala de Crăciun pentru faimosul titlu Angy Birds. Iată cum va arăta Angry Birds Christmas for iPhone.

Producătorul jocului, Rovio oferise indicii cu privire la un nou titlu, iar screenshotul de mai sus a fost oferit publicității de aceași companie finlandeză. Spre deosebire de Angry Birds și Angry Birds Halloween, în acest joc, gamerii vor arunca păsări către turnurile care adăpostesc porcii verzi, nivelele fiind destul de solicitante.

Angry Birds Christmas va sosi în luna decembrie, la un preț neanunțat încă. Sperăm să vedem titlul și pe Symbian și Android cât mai rapid!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×