Taipower P88s Mini, cea mai subțire clonă de iPad Mini din lume costă doar 146 de dolari

939 ori
<b>Taipower P88s Mini, cea mai subțire clonă de iPad Mini din lume costă doar 146 de dolari</b>La prima vedere Taipower P88s Mini pare a fi cea mai subțire tableta din lume, cu o talie de doar 6.5 mm. E foarte posibil să fie cea mai subțire tableta de sub 10 inch, de vreme ce la categoria mai mare am găsit chiar o tabletă autohtonă Serioux cu...

La prima vedere Taipower P88s Mini pare a fi cea mai subțire tableta din lume, cu o talie de doar 6.5 mm. E foarte posibil să fie cea mai subțire tableta de sub 10 inch, de vreme ce la categoria mai mare am găsit chiar o tabletă autohtonă Serioux cu grosime de 6.4 mm. De ce ne interesează modelul din imagine? Pentru că este o clonă de iPad Mini cu preț foarte mic.

Tableta costă doar 146 de dolari și vine cu 1 GB RAM, 16 GB memorie internă, un display de 7.85 inch cu rezoluție de 1024 x 768 pixeli și o carcasă din aluminiu. Terminalul este foarte ușor de utilizat cu o singură mână, mai ales că are și margini foarte mici ale ecranului, ce măsoară doar 6 mm în lățime.

Taipower P88s Mini, cea mai subțire clonă de iPad Mini din lume costă doar 146 de dolari

Ecranul acestui device este un IPS, iar terminalul vine cu GPU Power VR SGX544 și o baterie Li-Polymer de generație a treia. Evident avem parte și de conectivitate WiFi, port HDMI și la pachet cu gadgetul vin și câteva jocuri, o soluție Office și alte câteva aplicații pentru e-reading. Pe când și în România acest model?

Taipower P88s Mini, cea mai subțire clonă de iPad Mini din lume costă doar 146 de dolari

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×