Apple obține un brevet pentru un iPhone transparent ce dispune de un display curbat edge-to-edge

1.086 ori
<b>Apple obține un brevet pentru un iPhone transparent ce dispune de un display curbat edge-to-edge</b>în cursul acestei zile, Biroul de Brevete și Trademark US a acordat o nouă licență pentru o aplicație depusă de către compania Apple. Acest brevet scoate la iveală un concept iPhone realizat complet din sticlă transparentă, care pe deasupra...

în cursul acestei zile, Biroul de Brevete și Trademark US a acordat o nouă licență pentru o aplicație depusă de către compania Apple. Acest brevet scoate la iveală un concept iPhone realizat complet din sticlă transparentă, care pe deasupra dispune și de un display curbat de la un capăt la celălalt.

Ne așteptăm ca display-ul curbat să fie unul de tip Amoled flexibil, componentă pe care am întâlnit-o atât la LG G Flex, cât și la Samsung Galaxy Round. După cum se poate observa în schița de mai jus, locul butoanelor hardware vor fi luate de butoane pe display, situate în același loc ca și înainte.

Apple obține un brevet pentru un iPhone transparent ce dispune de un display curbat edge-to-edge

De asemenea, butonul clasic home se pare că nu mai există, locul acestuia fiind ocupat acum în întregime de panoul flexibil Amoled. Pe lângă această componentă, ar putea fi introduse și o serie de camere și senzori pentru recunoașterea facială, care ar putea avea și rolul de a determina mediul în care se află utilizatorul. Acest concept ar putea ajunge cândva realitate sau doar un model de inspirație pentru un eventual terminal marca Apple.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×