Samsung Galaxy S4 Învinge Galaxy S4 În duelul Exynos 5 Octa Snapdragon 600; Iată cine câștigă!

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.893 ori
<b>Samsung Galaxy S4 Învinge Galaxy S4 În duelul Exynos 5 Octa Snapdragon 600; Iată cine câștigă!</b>în sfârșit avem și răspunsul la întrebarea care ne frământă de atâta timp: care model e mai performant, Samsung Galaxy S4 cu CPU Exynos 5 Octa sau varianta Snapdragon 600? Ei bine iată că SamMobile a pus mâna pe capturi de ecran cu...

în sfârșit avem și răspunsul la întrebarea care ne frământă de atâta timp: care model e mai performant, Samsung Galaxy S4 cu CPU Exynos 5 Octa sau varianta Snapdragon 600? Ei bine iată că SamMobile a pus mâna pe capturi de ecran cu benchmark-uri realizate cu versiunea Exynos 5 Octa.

Ei au confruntat rezultatele testelor cu cele obținute pe variantele de S4 cu Snapdragon 600 și se pare că procesorul Samsung are câștig de cauză. în teste precedente procesorul Samsung apărea cu o frecvență de 1.8 GHz, dar în teste recente am văzut un underclocking la 1.6 GHz, așa cum și anunțase de fapt Samsung telefonul. Pentru a clarifica situația, aflați că există un Samsung Galaxy S5 coreean cu viteza de 1.8 GHz, un boost pentru piața locală din partea producătorului.

Samsung Galaxy S4 Învinge Galaxy S4 În duelul Exynos 5 Octa Snapdragon 600; Iată cine câștigă!

în fine, observăm că S4 obține un fantastic scor de 28.000 de puncte în AnTuTu în versiunea Exynos, în vreme ce în varianta Snapdragon 600 el atinge 23.607 puncte. Imaginați-vă ce scor va avea varianta coreeană, cu un Exynos supratactat... Din câte știu eu la noi va ajunge Samsung Galaxy S4 cu Snapdragon 600, dar sunt sigur că vom reuși să găsim poate în valul 2 de lansări și versiuni Exynos, cu puțin noroc.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×