Programul detaliat al conferinței Google I/O 2014 a fost publicat oficial

Autor:  | Publicat în:  Google 557 ori
<b>Programul detaliat al conferinței Google I/O 2014 a fost publicat oficial</b>Iată că programul conferinței dezvoltatorilor Google I/O 2014 ce va avea loc anul acesta în perioada 25-26 iunie a fost publicat oficial. La începutul acestei săptămâni am vorbit din nou despre acest subiect în cadrul unui articol în care am...

Iată că programul conferinței dezvoltatorilor Google I/O 2014 ce va avea loc anul acesta în perioada 25-26 iunie a fost publicat oficial. La începutul acestei săptămâni am vorbit din nou despre acest subiect în cadrul unui articol în care am prezentat unele dintre produsele hardware și software ce se așteaptă a fi lansate.

Aflăm că startul conferinței Google I/O 2014 va avea loc pe 25 iunie la ora 19:00 (ora României) cu un eveniment keynote ce va dura 2 ore. După ce acest eveniment va lua sfârșit, participanții vor fi invitați la o serie de sesiuni a dezvoltatorilor ce vor dura 2 zile și vor aborda diferite subiecte printre care se numără și computerele portabile sau sistemul de navigație Google Maps.

Deși până la startul Google I/O 2014 au rămas mai bine de 30 zile, Google se mișcă destul de rapid cu publicarea acestui program detaliat pe care îl puteți consulta și voi chiar aici. Rămâne de văzut dacă vom vedea un nou Nexus anul acesta, sau de ce nu chiar și o nouă versiune a sistemului de operare Android.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×