Windows 8, subiect de discuții aprinse pe Twitter - utilizatorii sunt optimiști (infographic)

1.061 ori
<b>Windows 8, subiect de discuții aprinse pe Twitter - utilizatorii sunt optimiști (infographic)</b>Sistemul de operare Windows 8 este văzut de experți drept singura modalitate de a detrona Apple iPad și iOS de la șefia segmentului de tablete, mai ales că Honeycomb nu a produs vreo modificare majoră pe piața slate-urilor. Un studiu recent al...

Sistemul de operare Windows 8 este văzut de experți drept singura modalitate de a detrona Apple iPad și iOS de la șefia segmentului de tablete, mai ales că Honeycomb nu a produs vreo modificare majoră pe piața slate-urilor. Un studiu recent al celor de la Mashwork a analizat cu atenție reacțiile de pe Twitter cu privire la Windows 8, rezultatul fiind infographic-ul de mai jos.

Analiza celor de la Mashwok implică toate tweeturile realizate între 15 iunie și 22 septembrie 2011, iar rezultatul este că noul OS este văzut pozitiv de către public. 65.968 de tweeturi au fost analizate, majoritatea postate în apropierea și în timpul conferinței BUILD 2011, iar majoritatea discuțiilor au fost realizate de către dezvoltatori, experți în tehnologie și cei care au instalat deja versiunea preliminară de Windows 8.

Din totalul de tweeturi, 15% includeau reacții în legătură cu noul OS, iar 47% dintre cei care au reactionat au fost încântați de Win 8, în vreme ce 20% au fost sceptici. 17.811 tweeturi din total comparau noul Windows cu iOS sau Android, dar în mod bizar, platforma Microsoft era favorizată. 63% dintre tweeturile care puneau la bătaie Win 8 cu iOS îi dădeau câștig de cauză soluției Microsoft, iar comparația cu Android era și mai clar în favoarea MS.

Interesul celor care discutau pe Twitter se baza în masura de 41% pe funcțiile lui Windows 8, în vreme ce 34% dintre cei implicați erau interesați în bootarea rapidă, iar 24% erau curioși despre integrarea Xbox. Mai multe aflați din acest infographic:

Windows 8, subiect de discuții aprinse pe Twitter

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×