Yarvik Gotab Zetta unboxing - scoatem din cutie o tabletă ieftină cu Android 4.0 de la un brand non-romanesc (Video)

1.660 ori
<b>Yarvik Gotab Zetta unboxing - scoatem din cutie o tabletă ieftină cu Android 4.0 de la un brand non-romanesc (Video)</b>De obicei când auzim de o tabletă cu Android 4.0 care costă în jur de 1.000 de lei ne gândim la un brand local. Ei bine, acum nu e vorba de așa ceva, ci de modelul Yarvik Gotab Zetta, o tabletă cu design creat în Europa și hardware produs în...

De obicei când auzim de o tabletă cu Android 4.0 care costă în jur de 1.000 de lei ne gândim la un brand local. Ei bine, acum nu e vorba de așa ceva, ci de modelul Yarvik Gotab Zetta, o tabletă cu design creat în Europa și hardware produs în China. Tableta ne-a sosit în teste de la Eta2u, o firmă timișoreana care vinde acest produs.

Pe numele său complet Yarvik GoTab Zetta 9.7 TAB467EUK, tableta costă 999 lei și poate fi livrata oriunde în România de către Eta2u. Avem de-a face cu o tabletă cu un corp din aluminiu, procesor Cortex A8 de 1.2 GHz și 8 GB spațiu de stocare. Terminalul are un ecran de 9.7 inch, cu rezoluție de 1024 x 768 și aspect 4:3. Ecranul este un IPS și tableta dispune și de ieșire HDMI, care suporta playback 3D pe monitoarele și televizoarele compatibile. în cutia tabletei se afla manualul sau, cablul USB, un adaptor USB și încărcătorul tabletei.

Yarvik GoTab Zetta 9.7 scos din cutie

Acest model Yarvik poate fi cumpărat de la Eta2u, după cum am spus, dar rețineți că firma nu are magazin online, iar pentru achiziționarea produsului clientul va trebui să sune la acest număr: 0256 277593. Produsul va fi livrat prin curier cu ramburs. Revenind la tableta ea are două porturi USB, unul slave și unul host, GPU Mali 400, 1 GB RAM DDR3, WiFi și o cameră de 2 megapixeli în partea din spate. Mai multe veți afla în recenzia completă care vine în următoarele zile!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×