Nokia pregătește ceva special pentru 7 septembrie! Primul teaser pentru Nokia Lumia Windows Phone 8?

1.097 ori
<b>Nokia pregătește ceva special pentru 7 septembrie! Primul teaser pentru Nokia Lumia Windows Phone 8?</b>Au început deja teaserele pentru viitoare produse Nokia, probabil în acest caz un telefon Lumia cu Windows Phone 8. Ceea ce vedeți mai jos este un panou care promite "ceva uimitor" pe 7 septembrie. Panoul și afișele au fost postate în fața unui...

Au început deja teaserele pentru viitoare produse Nokia, probabil în acest caz un telefon Lumia cu Windows Phone 8. Ceea ce vedeți mai jos este un panou care promite "ceva uimitor" pe 7 septembrie. Panoul și afișele au fost postate în fața unui magazin Nokia din Helsinki, ajungând rapid pe web.

Am fi uimiți doar dacă ar fi vorba despre un telefon Nokia dual core cu ecran HD și Windows Phone 8, plus cameră PureView și eventual și preț rezonabil. Rețineți că Nokia World debutează pe 5 septembrie și lansarea telefonului ar putea avea loc în cadrul acestui eveniment, el intrând apoi imediat în magazine. Evident ar putea fi vorba și despre eterna tableta Nokia Windows 8, doar că aceasta nu ar putea fi lansată înainte de debutul oficial al OS-ului din luna octombrie.

Observați că pe panou e prezent și un cod QR care duce către un site numit Graffiti Me, unde puteți urca o poză și o veți transforma într-o imagine tip grafitti. Nu pare prea relevant, nu-i asa? Acest prim teaser vine și cu promisiunea Nokia că în următoarele săptămâni ne va oferi mai multe detalii despre produsele care ni se pregătesc. Voi despre ce credeți că e vorba?

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×