13 ore de asteptare la coada pentru iPhone

Autor:  | Publicat în:  Apple 918 ori
<b>13 ore de asteptare la coada pentru iPhone</b>Dupa ce v-am prezentat trairile lui Stewart Wolpin (redactor blog.scifi.com) in timp ce acesta astepta la coada pentru iPhone, in cadrul articolului "Trairile lui Stewart Wolpin, in asteptatrea iPhone", va putem acum prezenta la cald experienta...

Dupa ce v-am prezentat trairile lui Stewart Wolpin (redactor blog.scifi.com) in timp ce acesta astepta la coada pentru iPhone, in cadrul articolului "Trairile lui Stewart Wolpin, in asteptatrea iPhone", va putem acum prezenta la cald experienta post-iPhone a temerarului redactor.

Stewart povesteste ca, dupa multele ore de asteptare a reusit sa intre in magazinul Apple si, croindu-si drum printre reprezentatii companiei si cei ai presei a reusit sa isi cumpere un iPhone. El si alti 100 de persoane care asteptasera multe ore la coada au iesit din magazin fericiti si triumfatori, tinand cel mai asteptat gadget al anului cu mandrie in mana. Redactorul blog.scifi.com mentioneaza ca nu este sigur daca a meritat iPhone atat chin din partea sa - lipsa de somn timp de 2 zile, dureri de cap si de stomac si o mica depresie.

Intre timp, cata vreme redactorul se reface, iPhone-ul sau se incarca si, dupa 10 ore de somn de recuperare, Stewart va fi gata sa ofere o perspectiva obiectiva in legatura cu noul terminal al celor de la Apple. Aceasta persoana este doar una din sute/miile care au asteptat "venirea" lui iPhone ca pe cea a unui Mesia tehnologic, fara a manca sau dormi, din teama de a nu isi pierde locul. Uneori marile lansari sunt insotite de astfel de chinuri, pe care le sufera de obicei redactorii marilor publicatii scrise sau online, doar pentru un "first look", "first preview" sau "first review".

Redactorii mobilissimo.ro le multumesc acestor persoane pentru curaj si tarie si le dau tot creditul meritat pentru informatiile ce ne-au ajutat sa va oferim aceste articole.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×