3 Telefoane Samsung sunt in Cartea Recordurilor

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.159 ori
<b>3 Telefoane Samsung sunt in Cartea Recordurilor</b>3 telefoane produse de Samsung au intrat in Cartea Recordurilor, conform afirmatiilor de ieri, ale reprezentantilor companiei. Dintre acestea, Ultra Edition 5.9, care are o grosime de doar 5.9mm a fost numit "cel mai subtire telefon din lume", iar Ultra...

3 telefoane produse de Samsung au intrat in Cartea Recordurilor, conform afirmatiilor de ieri, ale reprezentantilor companiei.

Dintre acestea, Ultra Edition 5.9, care are o grosime de doar 5.9mm a fost numit "cel mai subtire telefon din lume", iar Ultra Edition 8.4 a intrat in Cartea Recordurilor drept "cel mai subtire telefon 3G din lume". Printre recorduri si-a facut loc si celebrul telefon dotat cu o camera de 10 megapixeli, produs de Samsung, la categoria "terminalul mobil a carui camera digitala are cel mai mare numar de megapixeli".

Samsung Ultra Edition 8.4

Cu aceste 3 recorduri, Samsung Electronics, cel mai mare producator de electronice din lume, detine 4 recorduri in celebra Guinness Book, la capitolul telefonie mobila. Primul terminal cu care compania a intrat in Cartea Recordurilor a fost telefonul sau cu functii TV, in 2001. O imagine reprezentand modelul Ultra Edition 5.9 va fi inclusa in editia pe anul 2008 a Cartii Recordurilor, pentru a demonstra cat de subtire este telefonul.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×