Produse evoMAG.ro

3 Telefoane Samsung sunt in Cartea Recordurilor

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.919 ori
<b>3 Telefoane Samsung sunt in Cartea Recordurilor</b>3 telefoane produse de Samsung au intrat in Cartea Recordurilor, conform afirmatiilor de ieri, ale reprezentantilor companiei. Dintre acestea, Ultra Edition 5.9, care are o grosime de doar 5.9mm a fost numit "cel mai subtire telefon din lume", iar Ultra...

3 telefoane produse de Samsung au intrat in Cartea Recordurilor, conform afirmatiilor de ieri, ale reprezentantilor companiei.

Dintre acestea, Ultra Edition 5.9, care are o grosime de doar 5.9mm a fost numit "cel mai subtire telefon din lume", iar Ultra Edition 8.4 a intrat in Cartea Recordurilor drept "cel mai subtire telefon 3G din lume". Printre recorduri si-a facut loc si celebrul telefon dotat cu o camera de 10 megapixeli, produs de Samsung, la categoria "terminalul mobil a carui camera digitala are cel mai mare numar de megapixeli".

Samsung Ultra Edition 8.4

Cu aceste 3 recorduri, Samsung Electronics, cel mai mare producator de electronice din lume, detine 4 recorduri in celebra Guinness Book, la capitolul telefonie mobila. Primul terminal cu care compania a intrat in Cartea Recordurilor a fost telefonul sau cu functii TV, in 2001. O imagine reprezentand modelul Ultra Edition 5.9 va fi inclusa in editia pe anul 2008 a Cartii Recordurilor, pentru a demonstra cat de subtire este telefonul.

eMAG: REVOLUȚIA PREȚURILOR începe mâine dimineață! Galaxy S7 la 2.299 lei și alte bunătăți! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×