32.000 de conturi PlayStation din România au fost compromise de hackul Sony PlayStation Network

1.785 ori
<b>32.000 de conturi PlayStation din România au fost compromise de hackul Sony PlayStation Network</b>știți probabil deja că Sony a avut o problemă gravă de securitate cu câteva săptămâni în urmă, atunci când conturile PlayStation Network au fost hackuite și datele a milioane de utilizatori au fost puse în pericol. în ce privește piața...

știți probabil deja că Sony a avut o problemă gravă de securitate cu câteva săptămâni în urmă, atunci când conturile PlayStation Network au fost hackuite și datele a milioane de utilizatori au fost puse în pericol. în ce privește piața din România, peste 32 de mii de conturi PlayStation din țara noastră au fost afectate, conform redmondpie.

Hackerii au obținut informații precum nume, adrese, conturi bancare și alte date cu caracter personal. Cele 32.695 conturi PSN compromise în România sunt un număr mic, în comparație cu cele 31 de milioane din SUA, unde problema este serioasă. Ce e de făcut într-o astfel de situație? O idee ar fi să anunțăm banca la care avem cardul asociat contului PlayStation Network, pentru a evita retragerile frauduloase de fonduri.

După aceasta breșă de securitate și având în vedere faptul că rețeaua PSN încă este căzută, imaginea Sony a fost afectată grav și suntem curioși ce lovitură ar putea da compania pentru a-și câștiga clienții înapoi... Poate acesta este un pas în plus către trecerea la Android Market pentru vânzarea de jocuri, o soluție mai sigură destul de accesibilă celor de la Sony, care o pun la dispoziție și pe "PSP Phone" Xperia Play.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×