HTC ChaCha are acum si un preț: 319 euro... deocamdată doar În Germania

2.737 ori
<b>HTC ChaCha are acum si un preț: 319 euro... deocamdată doar În Germania</b>Amazon Germania tocmai a dezvăluit prețul unuia dintre telefoanele Facebook anunțate la Mobile World Congress 2011. Este vorba despre HTC ChaCha, care va costa 319 euro în Germania și bănuim că suma va fi similară și în țara noastră, atunci...

Amazon Germania tocmai a dezvăluit prețul unuia dintre telefoanele Facebook anunțate la Mobile World Congress 2011. Este vorba despre HTC ChaCha, care va costa 319 euro în Germania și bănuim că suma va fi similară și în țara noastră, atunci când handsetul va sosi pe piață.

Din păcate nu avem și o dată de lansare pentru acest telefon, care va debuta în Marea Britanie, spre exemplu la mijlocul lunii iunie. ChaCha este primul telefon Android de la HTC care adoptă formatul candybar cu tastatură QWERTY frontală și ecran touch. Acesta din urmă are o diagonală de 2.6 inchi și suportă o rezoluție de 480 x 320 pixeli.

Dotările handsetului includ și conectivitate WiFi 802.11 b/g/n, GPS, Bluetooth 3.0, o cameră de 5 megapixel cu bliț LED, 512 MB RAM și un procesor de 600 MHz. Pe lângă formatul inedit, telefonul dispune și de un buton special Facebook, care spre exemplu va posta în serviciul de socializare melodia pe care o ascultați dacă vă aflați în playerul audio, respectiv fotografia realizată dacă sunteți în meniul foto.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×